Terug naar overzicht

Servicemonteur HVAC – ‘s-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch40 uur

Introductie

Of het nu gaat om een storing, een servicecontract of een defect, jij staat klaar om in te springen. Ben jij die allround servicemonteur die alles weet van HVAC? Wil jij werkzaam zijn bij een organisatie in Den Bosch die bedrijven helpt met het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen? Lees dan snel verder.

Organisatie

Waar kom je als servicemonteur HVAC te werken?

Voor een middelgroot bedrijf in de regio van Den Bosch zijn we op zoek naar een servicemonteur. De organisatie is al decennia actief als allround installatiebedrijf en houdt zich de laatste 20 jaar bezig met verduurzaming. Dit is terug te zien in de systemen, materialen en technieken.

De organisatie is groeiende en daarom op zoek naar versterking van het team. Binnen het familiebedrijf hangt een hechte sfeer waar iedereen klaar staat voor elkaar en altijd bezig is met ontwikkeling.

Al ruim 44 jaar adviseren ze zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers voor alle mogelijke vraagstukken op het gebied van installatie en verduurzaming. Ze leveren maatwerk aangezien geen klant en/of project hetzelfde is. Klanten helpen met het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen staat hoog in het vaandel om zo samen de aarde schoner te maken.

Functie

Wat ga je als servicemonteur HVAC doen?

Als servicemonteur ga je na je inwerkperiode zelfstandig op pad. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de duurzame installaties bij zakelijke en particuliere klanten. Wanneer er een storing of defect optreedt, kom jij in actie op het op te lossen. Je gaat voornamelijk zelfstandig op pad, mits de grootte van het project dit toe laat anders gaat er een of meerdere collega’s mee.

Je rijdt met je eigen bus vol modern gereedschap, materiaal, werktelefoon en tablet naar de locatie om de juiste diagnose te stellen en het probleem te verhelpen.

Je verzorgt ook het preventief onderhoud van eerder geïnstalleerde installaties. Door het uitvoeren van dit onderhoud probeer je storingen te voorkomen en zorg je voor een langere levensduur.

Geen dag is hetzelfde door de afwisselende werkzaamheden en zo kom je ook op de meest uiteenlopende plaatsen. Jij bent het gezicht van de organisatie en het aanspreekpunt op locatie en zorgt voor een passende en vakkundige oplossing.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van een servicemonteur HVAC?

Je bent geïnteresseerd in duurzame energieoplossingen om de aarde schoner te maken voor de volgende generatie. Je hebt een technische opleiding, niveau 4, afgerond in de richting van werktuigbouwkunde, installatietechniek of energietechniek, aangevuld met het STEK F- gassen diploma. Je bent enthousiast en staat te springen om je te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld een cursus of opleiding te volgen.

Je bent in bezit van een rijbewijs B en een VCA diploma, je bent zelfstandig en kunt in je eentje een klus op locatie voltooien. Je bent positief en flexibel. Daarbij kun je goed communiceren met klanten en collega’s.

Aanbod

Wat kunnen wij een servicemonteur HVAC bieden?

– Je komt te werken bij een dynamisch familiebedrijf waar je nooit uitgeleerd raakt;
– Een organisatie waar ruim 44 jaar installatie kennis aanwezig is waarvan 20 jaar een actieve bijdrage in verduurzaming;
– Je krijgt veel verantwoordelijkheid & zelfstandigheid.

Daarnaast bieden ze een vaste aanstelling met een goed salaris, welke past bij je wensen en ervaring.

– Ze volgen de CAO “klein metaal”;
– Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV- dagen;
– Een eigen bus vol modern gereedschap, materiaal, werktelefoon en tablet;
– Om jezelf te ontwikkelen, biedt de organisatie hier begeleiding, cursussen en/of opleidingen voor;
– 4 dagen werken is bespreekbaar.

Inlichtingen

Sollicitatieprocedure

Overtuigd van deze vacature? Reageer dan voor 30 april door je CV te mailen naar Eline van Gent, Recruiter, via eline@fokkerrecruitment.nl. Binnen 1-2 werkdagen ontvang je een reactie. Wil je eerst meer informatie? Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met Eline van Gent. Bereikbaar op telefoonnummer 085-0803762.