Over ons

Onze Missie

Fokker Recruitment is een flexibel en professioneel recruitmentbureau gespecialiseerd in vacatures in de Techniek, IT en Industrie. Het bureau is gevestigd in de binnenstad van Den Bosch. Met een Brabantse no-nonsense houding gecombineerd met een persoonlijke touch is Fokker Recruitment een kei in het vervullen van vacatures bij bedrijven in de techniek, industrie en IT.

Onze missie is om met een doortastende, snelle en persoonlijke aanpak voor zowel kandidaat als opdrachtgever de juiste match te maken. Inleven in de doelgroep is daarbij essentieel en daar is Fokker Recruitment goed in.

Fokker werkt samen met bedrijven in de food-en maakindustrie, techniek en IT aan hun HR uitdagingen door het aanbieden van ‘op maat’ – RPO oplossingen op het gebied van wervingstechnieken, recruitmentprocessen, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Dit zijn wij

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als interim recruiter besloot Marjolein Fokker vanaf 2020 het roer om te gooien: ze begon haar eigen recruitmentbureau. Tijdens haar carrière zag Marjolein de behoefte van ondersteuning op het totale recruitmentproces. Dit is dan ook precies waar Fokker Recruitment zich in wil onderscheiden.

Fokker Recruitment bestaat uit een professioneel team van enthousiaste medewerkers die allemaal staan voor toekomstbestendig ondernemen. Een klein team, maar we durven groots te denken! We staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk, ieder bedrijf en iedere werknemer is namelijk weer anders. Wij hanteren geen ‘one size fits all’ methode, maar zijn flexibel in ons aanbod. Hierdoor kunnen we deskundig en efficiënt te werk gaan.

De arbeidsmarkt verschuift verder naar een werknemersmarkt. De uitdaging om de juiste kandidaten te vinden wordt steeds groter. Wij geloven dat werkgever en hun medewerkers onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het belang om jouw bedrijf als een goede werkgever te presenteren wordt steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat de arbeidsmarktuitdagingen, samen met jouw HR-afdeling, worden ingevuld en bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

#YOURFUTURE

Wij staan voor de toekomst van onze kandidaten en opdrachtgevers!
Een passende match voor de toekomst van onze kandidaten en een duurzame samenwerking met de werkgevers.

Lees meer bij Opdrachtgevers
Fokker Recruitment

Zoë van der Burgt

Sourcer

Onze organisatorische duizendpoot die de zaken geregeld krijgt.

WhatsApp mij

Marjolein Fokker

Recruiter

Is onze motiverende painkiller die precies weet hoe je recruitment uitdagingen oplost.

WhatsApp mij

SAMENWERKEN MET FOKKER?

We gaan samen in gesprek om te zien hoe we jouw wervingsuitdaging aan kunnen gaan.

Ik maak graag kennis met Fokker Recruitment