Over ons

Onze Missie

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als interim recruiter besloot Marjolein Fokker vanaf 2020 het roer om te gooien: ze begon haar eigen recruitmentbureau. Tijdens haar carrière zag Marjolein de behoefte van persoonlijke ondersteuning op het totale recruitmentproces. Dit is dan ook precies waar Fokker Recruitment zich in wil onderscheiden.

Wij helpen bedrijven in de food-en maakindustrie, techniek en ICT met hun HR uitdagingen door het aanbieden van ‘op maat’ – oplossingen op het gebied van wervingstechnieken, recruitmentprocessen, arbeidsmarktcommunicatie tot employer branding.

Dit zijn wij

Fokker Recruitment bestaat uit een professioneel team van enthousiaste medewerkers die allemaal staan voor toekomstbestendig ondernemen. Een klein team, maar we durven groots te denken! We staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk, ieder bedrijf en iedere werknemer is namelijk weer anders. Wij hanteren geen ‘one size fits all’ methode, maar zijn flexibel in ons aanbod. Hierdoor kunnen we deskundig en efficiënt te werk gaan.

De arbeidsmarkt verschuift verder naar een werknemersmarkt. De uitdaging om de juiste kandidaten te vinden wordt steeds groter. Wij geloven dat werkgever en hun medewerkers onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het belang om jouw bedrijf als een goede werkgever te presenteren wordt steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat de arbeidsmarktuitdagingen, samen met jouw HR-afdeling, worden ingevuld en bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

#YOURFUTURE

Wij staan voor de toekomst van onze kandidaten en opdrachtgevers!
Een passende match voor de toekomst van onze kandidaten en een duurzame samenwerking met de werkgevers.

Lees meer bij Opdrachtgevers
Fokker Recruitment

Eline van Gent

Recruiter

Is onze vrolijke matchmaker die jouw unieke talent aan de juiste vacature koppelt.

WhatsApp mij

Marjolein Fokker

Recruiter

Is onze motiverende painkiller die precies weet hoe je recruitment uitdagingen oplost.

WhatsApp mij

Kelly van Aarle

Marketing Communicatie Specialist

Is onze inspirerende employer brand builder.

WhatsApp mij

Raydon Lange

Recruiter/ Executive Sales Representative

Is onze gedreven tijger die je alle kritische vragen stelt.

WhatsApp mij

Koffie met Bossche bol?

Wij zitten met ons kantoor in het centrum van Den Bosch. Je bent altijd welkom op ons kantoor. We heten je van harte welkom met een Bossche bol. We kunnen ook samen, op 1,5 meter afstand, met een kopje ‘Koffie-Recruitment TO GO’ een rondje lopen door de binnenstad. Of wij komen naar jou! Wat je wilt!

Neem contact op