Werving en Selectie

Kost het vinden van de geschikte kandidaat teveel tijd?
Wij gaan voor jou op zoek!

Neem contact op
Werving en Selectie Fokker Recruitment

De perfecte match

Heb jij een openstaande vacature staan en lukt het je maar niet om de ideale kandidaat te vinden? Of kost het schrijven van vacatures en het voeren van alle gesprekken te veel tijd? Wij helpen je graag. Fokker Recruitment is een gespecialiseerd werving en selectiebureau in de branches industrie, techniek en ICT. Ieder bedrijf is weer anders, daarom werken wij altijd met op maat gemaakte oplossingen.

Fokker Recruitment heeft een groot netwerk aan specialisten en professionals, ieder met hun eigen kennis en vaardigheden. Hieruit selecteren we de meest geschikte kandidaten voor jouw organisatie. We nemen het volledige sollicitatieproces uit handen: we searchen, selecteren en voeren de eerste gesprekken. Uiteraard altijd in samenwerking met jou! We hebben een persoonlijke, open en betrokken houding. Zo vinden wij altijd de perfecte kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Direct Contact

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben ook nog andere diensten zoals interim, RPO, detachering etc. We denken graag met je mee.

Verder naar onze diensten

Heeft jouw bedrijf moeite met het vinden van de geschikte kandidaat?

Werving en Selectie review

Onze diensten

Interim

Op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning van de HR - afdeling? Je kunt ons inschakelen om samen te werken aan jullie recruitment

Bekijk

Detachering

Kun je wel wat (tijdelijke) medewerkers gebruiken? Wil je iemand niet in vaste dienst nemen? Of zoek je vervanging? Wij zorgen voor de juiste professional die de klus klaart!

Bekijk

RPO (outsourcing)

Wil je een gedeelte van het recruitmentproces uitbesteden? Door onze flexibele aanpak bieden we voor ieder bedrijf een transparante oplossing op maat!

Bekijk

Employer Branding

Wil je je werkgeversmerk goed presenteren? Wij helpen je om jouw bedrijf goed in beeld bij zowel kandidaten als de huidige medewerkers. Met behulp van de juiste brandcampagne, social media advertisement en referral recruitment.

Bekijk

Koffie met Bossche bol?

Wij zitten met ons kantoor in het centrum van Den Bosch. Je bent altijd welkom op ons kantoor. We heten je van harte welkom met een Bossche bol. We kunnen ook samen, op 1,5 meter afstand, met een kopje ‘Koffie-Recruitment TO GO’ een rondje lopen door de binnenstad. Of wij komen naar jou! Wat je wilt!

Lees meer