Werving en Selectie

Kost het vinden van de geschikte kandidaat teveel tijd?
Wij gaan voor jou op zoek!

Neem contact op
Werving en Selectie Fokker Recruitment

De perfecte match

Heb jij een openstaande vacature staan en lukt het je maar niet om de ideale kandidaat te vinden? Of kost het schrijven van vacatures en het voeren van alle gesprekken te veel tijd? Wij helpen je graag. Fokker Recruitment is een gespecialiseerd werving en selectiebureau in de branches Industrie, Techniek en IT. Ieder bedrijf is weer anders, daarom werken wij altijd met op maat gemaakte oplossingen.

Fokker Recruitment heeft een groot netwerk aan specialisten en professionals, ieder met hun eigen kennis en vaardigheden. Hieruit selecteren we de meest geschikte kandidaten voor jouw organisatie. We nemen het volledige sollicitatieproces uit handen: we searchen, selecteren en voeren de eerste gesprekken. Uiteraard altijd in samenwerking met jou! We hebben een persoonlijke, open en betrokken houding. Zo vinden wij altijd de perfecte kandidaten voor jouw organisatie.

Direct Contact

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben ook nog andere diensten zoals Interim, RPO Recruitment en Employer Branding. We denken graag met je mee.

Verder naar onze diensten

Heeft jouw bedrijf moeite met het vinden van de geschikte kandidaat?

Werving en Selectie review

Onze diensten

Interim

Op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning van de HR-afdeling? Je kunt ons inschakelen om samen te werken aan jullie recruitment.

Bekijk

RPO (outsourcing)

Wil je een gedeelte van het recruitmentproces uitbesteden? Door onze flexibele aanpak bieden we voor ieder bedrijf een transparante oplossing op maat!

Bekijk

Employer Branding

Wil je je werkgeversmerk goed presenteren? Wij helpen je om jouw bedrijf goed in beeld te brengen bij zowel kandidaten als bij de huidige medewerkers. Met behulp van de juiste brandcampagne, social media advertisement en referral recruitment.

Bekijk

Koffie met Bossche bol?

Heb jij zin in een ├ęchte heerlijke Bossche Bol?
Neem jij contact met ons op? Dan zorgen wij voor de bollen

Lees meer