Interim

Op zoek naar recruitment ondersteuning voor jullie organisatie?

Neem contact op
Interim Fokker Recruitment

Wij begrijpen jou

Als recruitmentbureau ondersteunt Fokker Recruitment opdrachtgevers op het gebied van het aannemen van professionele kandidaten. Dit betekent dat je kandidaten wilt aannemen voor een langere periode bijvoorbeeld een operator, engineer, productiemedewerker of customer service medewerker. De ervaring leert dat wij een waardevolle toevoeging zijn voor opdrachtgevers, omdat wij met een frisse blik op wervingstechnieken, recruitmentprocessen en arbeidsmarktcommunicatie aan de slag gaan.

Als je met ons in zee gaat, werken wij namens jullie bedrijf mee als recruiter. Dit kan zowel fysiek bij jullie op kantoor of op afstand. Net wat jij wilt! Vanuit onze jarenlange ervaring met interim recruitment bij bedrijven weten we heel goed hoe het is om vanuit een bedrijf te werken. Dankzij onze vele contacten en ruime ervaring in het matchen van de juiste kandidaat, kunnen wij snel, professioneel en doelgericht de juiste werknemer voor jou vinden.

Direct Contact

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben ook nog andere diensten zoals W&S, RPO Recruitment en Employer Branding. We denken graag met je mee.

Verder naar onze diensten

Heeft jouw bedrijf ondersteuning op de HR-afdeling nodig?

Interim Fokker Recruitment Review

Onze diensten

Werving en Selectie

Kost het werven van kandidaten teveel tijd? Wij nemen dit graag uit handen. Wij gaan op zoek naar de perfecte kandidaat voor jullie!

Bekijk

RPO (outsourcing)

Wil je een gedeelte van het recruitmentproces uitbesteden? Door onze flexibele aanpak bieden we voor ieder bedrijf een transparante oplossing op maat!

Bekijk

Employer Branding

Wil je je werkgeversmerk goed presenteren? Wij helpen je om jouw bedrijf goed in beeld te brengen bij zowel kandidaten als bij de huidige medewerkers. Met behulp van de juiste brandcampagne, social media advertisement en referral recruitment.

Bekijk

Koffie met Bossche bol?

Heb jij zin in een ├ęchte heerlijke Bossche Bol?
Neem jij contact met ons op? Dan zorgen wij voor de bollen

Lees meer