Employer Branding

Wij helpen je om jouw bedrijf goed in beeld te brengen.

Neem contact op

Jouw werkgeversmerk centraal

Het is erg belangrijk voor potentiële kandidaten dat jouw bedrijf een positief imago heeft, oftewel een sterk employer brand. Wij helpen jou om je eigen werkgeversmerk vorm te geven en te ontwikkelen. Employer branding draait eigenlijk om storytelling, kun jij het verhaal achter jouw bedrijf vertellen? Daarnaast streven wij altijd naar een duurzaam en toekomstbestendig employer brand zodat het met jouw bedrijf meegroeit en aantrekkelijk blijft voor nieuw talent.

Fokker Recruitment helpt jouw werkgeversmerk te versterken door middel van verschillende marketingtechnieken. Denk hierbij aan het bouwen van advertenties en het opzetten van een effectieve social mediaplanning. Daarnaast doen we aan referral recruitment waarbij we jouw medewerkers inschakelen als ambassadeurs van de organisatie. Hierin staan de normen en waarden van onze opdrachtgevers altijd centraal, zodat de employer branding in lijn ligt met je corporate brand.

Direct Contact

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben ook nog andere diensten zoals W&S, Interim en RPO Recruitment. We denken graag met je mee.

Verder naar onze diensten

Wil jij als werkgever een sterke Employer Branding?

Fokker Recruitment Employer Branding Review

Onze diensten

Werving en Selectie

Kost het werven van kandidaten teveel tijd? Wij nemen dit graag uit handen. Wij gaan op zoek naar de perfecte kandidaat voor jullie!

Bekijk

Interim

Op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning van de HR-afdeling? Je kunt ons inschakelen om samen te werken aan jullie recruitment.

Bekijk

RPO (outsourcing)

Wil je een gedeelte van het recruitmentproces uitbesteden? Door onze flexibele aanpak bieden we voor ieder bedrijf een transparante oplossing op maat!

Bekijk

Koffie met Bossche bol?

Heb jij zin in een échte heerlijke Bossche Bol?
Neem jij contact met ons op? Dan zorgen wij voor de bollen

Lees meer