Detachering

Op zoek naar versterking bij een project?
Wij zorgen voor de geschikte (technische) professional!

Neem contact op
Detachering Fokker Recruitment

Wij begrijpen jou

Soms zit je voor een bepaalde periode verlegen om extra medewerkers. Misschien speelt er een belangrijk project waar je wel wat extra handen bij kunt gebruiken, of zoek je iemand die tijdelijk een vaste medewerker kan vervangen. Wij helpen je graag bij het invullen van opdrachten voor een bepaalde tijd. Fokker Recruitment heeft namelijk een groot netwerk van professionals en specialisten in de industrie, techniek en ICT. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match!

We zorgen altijd voor een op maat gemaakte oplossing, als opdrachtgever kun je zelf bepalen wat je precies wilt. Zo nemen we werk uit handen, maar er zitten nog meer voordelen aan detachering. Fokker Recruitment neemt namelijk ook alle werkgeversverplichtingen voor haar rekening. Je profiteert dus van een flexibele personeelsinzet, continuïteit en een beperkt (ziekte)risico. Als de samenwerking goed bevalt, is er de mogelijkheid om de gedetacheerde medewerker uiteindelijk in dienst te nemen.

Direct Contact

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben ook nog andere diensten zoals W&S, interim, RPO, etc. We denken graag met je mee.

Verder naar onze diensten

Heeft jouw bedrijf de capaciteit van een tijdelijke specialist nodig?

Detachering Fokker Recruitment Review

Onze diensten

Werving en Selectie

Kost het werven van kandidaten teveel tijd? Wij nemen dit graag uit handen. Wij gaan op zoek naar de perfecte kandidaat voor jullie!

Bekijk

Interim

Op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning van de HR - afdeling? Je kunt ons inschakelen om samen te werken aan jullie recruitment

Bekijk

RPO (outsourcing)

Wil je een gedeelte van het recruitmentproces uitbesteden? Door onze flexibele aanpak bieden we voor ieder bedrijf een transparante oplossing op maat!

Bekijk

Employer Branding

Wil je je werkgeversmerk goed presenteren? Wij helpen je om jouw bedrijf goed in beeld bij zowel kandidaten als de huidige medewerkers. Met behulp van de juiste brandcampagne, social media advertisement en referral recruitment.

Bekijk

Koffie met Bossche bol?

Wij zitten met ons kantoor in het centrum van Den Bosch. Je bent altijd welkom op ons kantoor. We heten je van harte welkom met een Bossche bol. We kunnen ook samen, op 1,5 meter afstand, met een kopje ‘Koffie-Recruitment TO GO’ een rondje lopen door de binnenstad. Of wij komen naar jou! Wat je wilt!

Lees meer