Op zoek naar kandidaten in de
industrie, techniek en IT?
Wij zoeken met je mee!

Direct contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Wij leveren flexibele recruitment oplossingen voor bedrijven in de omgeving van Noord-Brabant en Zuid-Holland die in de Industrie, Techniek of IT werken. Vooruitstrevende bedrijven die meebewegen met de hedendaagse ontwikkelingen.

We ondersteunen bedrijven bij het vinden van professionele kandidaten. Wij gaan voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers zodat we elkaar op lange termijn kunnen ondersteunen.

Fokker Recruitment staat voor maatwerk. Wij geloven dat ieder bedrijf uniek is. Ieder bedrijf heeft zijn unieke merkwaarden en elke kandidaat passende kwaliteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste kandidaat te koppelen aan de juiste functie in het juiste bedrijf. Zo kan iedereen werken vanuit zijn passie en kracht!

Ook op zoek naar geschikte kandidaten?

Wij zijn jouw persoonlijke business partner in recruitment. Wij zoeken op maat voor elke opdrachtgever. Wil je meer weten hoe andere bedrijven ons hebben ervaren?

Andere bedrijven vertellen

Onze diensten

Werving en Selectie

Kost het werven van kandidaten teveel tijd? Wij nemen dit graag uit handen. Wij gaan op zoek naar de perfecte kandidaat voor jullie!

Bekijk

Interim

Op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning van de HR-afdeling? Je kunt ons inschakelen om samen te werken aan jullie recruitment.

Bekijk

RPO (outsourcing)

Wil je een gedeelte van het recruitmentproces uitbesteden? Door onze flexibele aanpak bieden we voor ieder bedrijf een transparante oplossing op maat!

Bekijk

Employer Branding

Wil je je werkgeversmerk goed presenteren? Wij helpen je om jouw bedrijf goed in beeld te brengen bij zowel kandidaten als bij de huidige medewerkers. Met behulp van de juiste brandcampagne, social media advertisement en referral recruitment.

Bekijk

Fokker Recruitment werkt professioneel, persoonlijk en doelgericht

Review opdrachtgevers Fokker

Referenties

Noortje de Ruijter Fokker Recruitment

Noortje de Ruijter

ThyssenKrupp, HR-manager

"Het vinden van de juiste kandidaten is werk voor specialisten. De recruiters van Fokker Recruitment hebben kennis van de arbeidsmarkt, zijn klantvriendelijk en werken snel en professioneel. Ik kan FR zeker aanbevelen bij andere organisaties."

Simone van Rooijen

Dutch Bakery Group B.V., HR-manager

“Tijdens de samenwerking met Fokker Recruitment is voor ons een nieuwe wereld open gegaan. We hebben geleerd en ingezien dat recruitment verder gaat dan een vacature online plaatsen. Je moet echt tijd en de juiste aandacht geven. Kandidaten komen niet zomaar aanwaaien”