Op zoek naar een nieuwe baan?
Jij hebt jouw skills. Wij maken de match.

Naar vacatures
Fokker Recruitment alles voor kandidaten

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Jouw toekomst; #yourfuture. Daar draait het bij ons om. Jouw skills en persoonlijke toekomst zijn voor ons belangrijk. Wij werken aan jouw geluk en professionele toekomst. Door onze persoonlijke aanpak weten we heel snel welke vacature en werkgever het beste bij jou past.

Onze recruiter is jouw persoonlijke coach. Wij leveren maatwerk en kijken altijd naar de persoon achter een CV en motivatiebrief. Wij starten met een screening en kijken daarbij zowel naar de harde eisen als jouw soft skills.

Onze manier van werken
  • Jij solliciteert
  • Telefonische screening
  • Persoonlijk intakegesprek
  • Match making
  • Voorstellen bij de opdrachtgever
  • Klaarstomen voor jouw sollicitatie
  • Aan de slag
  • Hoe gaat het met je?

We zoeken zowel junior, mid-career en gespecialiseerde (senior) professionals. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de Industrie, Techniek of IT? We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Job alert

Als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures? Zet de Job alert aan!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Elke dag met plezier naar je werk! #yourfuture

Fokker Recruitment Reviews

Referenties

Peter van de Abeele

Peter van den Abeele

Paccor, Financial Accountant

"Na een aantal interim opdrachten was ik weer op zoek naar vaste baan. Fokker Recruitment heeft een uitgebreid netwerk en heeft snel, doortastend, professioneel een betrouwbaar geschakeld. De juiste match bij een leuk bedrijf was zo gevonden!"

Bart van de Beurcht

Storingsmonteur

'Bij mijn huidige baan zag ik geen mogelijkheden om mezelf op technische vlak verder te ontwikkelen. Ik was een beetje aan het rondkijken en kwam per toeval deze baan tegen. Die sprak me aan. Ik werkte al 13 jaar bij dezelfde baas en had geen ervaring met solliciteren. De recruiter gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond en heeft me erg prettig geholpen bij het voorbereiden op mijn sollicitatiegesprekken."