Terug naar overzicht

Installatiemonteur HVAC – ‘s-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch40 uur

Introductie

HVAC kent voor jou geen geheimen, ben jij de installatiemonteur die op zoek is naar een organisatie in Den Bosch die betrokken is bij duurzame energieoplossingen? Lees dan snel verder.

Organisatie

Waar kom je als installatiemonteur HVAC te werken?

Voor een middelgroot bedrijf in de regio van Den Bosch zijn we op zoek naar een installatiemonteur. De organisatie is al decennia actief als allround installatiebedrijf en houdt zich de laatste 20 jaar bezig met verduurzaming. Dit is terug te zien in de systemen, materialen en technieken.

De organisatie is groeiende en daarom op zoek naar versterking van het team. Binnen het familiebedrijf hangt een hechte sfeer waar iedereen klaar staat voor elkaar en altijd bezig is met ontwikkeling.

Al ruim 44 jaar adviseren ze zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers voor alle mogelijke vraagstukken op het gebied van installatie en verduurzaming. Ze leveren maatwerk aangezien geen klant en/of project hetzelfde is. Klanten helpen met het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen staat hoog in het vaandel om zo samen de aarde schoner te maken.

Functie

Wat ga je als installatiemonteur HVAC doen?

Als installatiemonteur ga je voornamelijk zelfstandig op pad. Bij grotere projecten zul je met een of meerdere collega’s samenwerken aan nieuwbouw of renovaties van bestaande systemen. Je gaat aan de slag met loodgieter-, ventilatie- en verwarmingswerkzaamheden bij particulieren en bedrijven.

Je gaat op pad met je eigen bus, vol met modern gereedschap, materialen werktelefoon en tablet, waar je je administratie op verwerkt.

Geen dag of week is hetzelfde door de gevarieerde werkzaamheden in je functie, je bent het aanspreekpunt op locatie en dus ook het gezicht voor de organisatie.

Wanneer je al jaren actief bent als installatiemonteur en de interesse hebt in het begeleiden van leerling monteurs, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Zo kun je de jonge talenten alle kneepjes van het vak leren.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van een installatiemonteur HVAC?

Je bent geïnteresseerd in duurzame energieoplossingen om de aarde schoner te maken voor de volgende generatie. Voor de functie zijn we op zoek naar een monteur met het STEK F- gassen diploma. Daarnaast heb je een technische opleiding (minimaal niveau 3) afgerond. Je bent enthousiast en staat te springen om je te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld een cursus of opleiding te volgen.

Je bent in bezit van een rijbewijs B en een VCA diploma, je bent zelfstandig en kunt in je eentje een klus op locatie voltooien. Je bent positief en flexibel. Daarbij kun je goed communiceren met klanten en collega’s.

Aanbod

Wat kunnen wij een installatiemonteur HVAC bieden?

– Je komt te werken bij een dynamisch familiebedrijf waar je nooit uitgeleerd raakt;
– Een organisatie waar ruim 44 jaar installatie kennis aanwezig is waarvan 20 jaar een actieve bijdrage in verduurzaming;
– Je krijgt veel verantwoordelijkheid & zelfstandigheid.

Daarnaast bieden ze een vaste aanstelling met een goed salaris, welke past bij je wensen en ervaring.

– Ze volgen de CAO “klein metaal”;
– Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV- dagen;
– Eigen bus, vol met modern gereedschap, materialen, werktelefoon en tablet;
– Om jezelf verder te ontwikkelen biedt de organisatie hier begeleiding, cursussen en/of opleidingen voor;
– 4 dagen werken is bespreekbaar.

Inlichtingen

Sollicitatieprocedure

Overtuigd van deze vacature? Reageer dan voor 30 april door je CV te mailen naar Eline van Gent, Recruiter, via eline@fokkerrecruitment.nl. Binnen 1-2 werkdagen ontvang je een reactie. Wil je eerst meer informatie? Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met Eline van Gent. Bereikbaar op telefoonnummer 085-0803762.