Onze Blogs

01 september 2020

De 6 beste sollicitatietips voor techneuten

Solliciteren, hoe doe je dat? Jij bent een techneut en zeker geen 'William Shakespeare' in het schrijven van een gelikte sollicitatiebrief. Hoe kun dan toch zorgen dat je opvalt tussen die hele stapel sollicitatiebrieven? Hoe kun je ervoor zorgen dat de werkgever jouw unieke talent ziet? Wij helpen je om op te vallen en een perfecte match te vinden.

Leestijd: 4 minuten
07 augustus 2020

Komkommertijd? Ben jij voorbereid?

Het is zomervakantie, bouwvak, de tv heeft een uitzendstop en de kranten komkommertijd. Het is aanlokkelijk om op je (thuis)kantoor in te dommelen tot er weer actie is. Maar deze rustige zomerperiode kun je ook nuttig besteden.

Leestijd: 4 minuten
30 juni 2020

Jouw skills zijn jouw talenten

Je bent je baan kwijt of je wilt een nieuwe stap maken in je carrière? Oftewel je zoekt een baan en wilt het goed aanpakken. Welke skills heb jij? Wat is jouw talent? Wij geloven in persoonlijke aandacht en maken samen jouw talenten zichtbaar.

Leestijd: 2 minuten
18 februari 2020

Wij zijn jouw HR-verlengstuk. Wij begrijpen jou!

Je werkt op de HR-afdeling en bent dagelijks druk om alle medewerkers met volle tevredenheid te laten werken. Daarnaast moet je ook nog aan de slag om kandidaten te werven voor alle openstaande vacatures. Uit onderzoek van het UWV blijkt dat 46% van de werkgevers moeite heeft met het vervullen van vacatures.

Leestijd: 4 minuten

Koffie met Bossche bol?

Wij zitten met ons kantoor in het centrum van Den Bosch. Je bent altijd welkom op ons kantoor. We heten je van harte welkom met een Bossche bol. We kunnen ook samen, op 1,5 meter afstand, met een kopje ‘Koffie-Recruitment TO GO’ een rondje lopen door de binnenstad. Of wij komen naar jou! Wat je wilt!

Neem contact op