Terug naar overzicht

Bim/Revit Modelleur – ‘s-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch40 uur

Introductie

Heb jij een hart voor duurzaamheid, wil jij werken binnen een hecht familiebedrijf in Den Bosch en jouw technisch talent inzetten voor duurzame energieoplossingen? Lees dan snel verder.

Organisatie

Waar kom je als Bim/ Revit Modelleur te werken?

Voor een middelgroot bedrijf in de regio van Den Bosch zijn we op zoek naar een modelleur. De organisatie is al decennia actief als allround installatiebedrijf en houdt zich de laatste 20 jaar bezig met verduurzaming. Dit is terug te zien in de systemen, materialen en technieken.

De organisatie is groeiende en daarom op zoek naar versterking van het team. Binnen het familiebedrijf hangt een hechte sfeer waar iedereen klaar staat voor elkaar en altijd bezig is met ontwikkeling.

Al ruim 44 jaar adviseren ze zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers voor alle mogelijke vraagstukken op het gebied van installatie en verduurzaming. Ze leveren maatwerk aangezien geen klant en/of project hetzelfde is. Klanten helpen met het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen staat hoog in het vaandel om zo samen de aarde schoner te maken.

Functie

Wat ga je als Bim/ Revit Modelleur doen?

Als modelleur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, modelleren en berekenen van werktuigbouwkundige installaties voor projecten waar duurzame energieoplossingen worden geïntegreerd. Zo werk je aan zowel grote als kleine projecten in o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.

De organisatie installeert klimaattechnische installaties, zoals warmtepompen, afgiftesystemen ventilatie-units, luchtbehandelingskasten en airconditioningsystemen. Je zorgt ervoor dat de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies past en werkt.

Je komt te werken in een klein en gezellig team waar je initiatief mag tonen en waar iedereen klaar staat voor elkaar om te helpen. Je staat in contact met opdrachtgevers, architecten en adviseurs om het project succesvol te ontwerpen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van een Bim/ Revit Modelleur?

Als modelleur ben je geïnteresseerd in duurzame energieoplossingen om de aarde schoner te maken voor de volgende generatie. Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van bouwkunde. Je bent positief, flexibel en je kunt goed communiceren met klanten en collega’s. Je bent nooit klaar met leren en je staat open om je kennis en jezelf verder te ontwikkelen. Ervaring met Revit is noodzakelijk, het is een pre als je ervaring hebt met Autocad.

Aanbod

Wat kunnen wij een Bim/ Revit Modelleur bieden?

– Je komt te werken bij een dynamisch familiebedrijf waar je nooit uitgeleerd raakt;
– Een organisatie waar ruim 44 jaar installatie kennis aanwezig is waarvan 20 jaar een actieve bijdrage in verduurzaming;
– Je krijgt veel verantwoordelijkheid & zelfstandigheid;

Daarnaast bieden ze een vaste aanstelling met een goed salaris, welke past bij je wensen en ervaring.

– Ze volgen de CAO “klein metaal”;
– Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV- dagen;
– Om jezelf verder te ontwikkelen biedt de organisatie hier begeleiding, cursussen en/of opleidingen voor;
– Het is bespreekbaar om 4 dagen te werken.

I.v.m. corona is er de mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken.

Inlichtingen

Sollicitatieprocedure

Overtuigd van deze vacature? Reageer dan voor 30 april door je CV te mailen naar Eline van Gent, Recruiter, via eline@fokkerrecruitment.nl. Binnen 1-2 werkdagen ontvang je een reactie.

Wil je eerst meer informatie? Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met Eline van Gent. Bereikbaar op telefoonnummer 085-0803762.